Over ons - Buitengewoon Brabant

Over ons

3 generaties op rij!
In 1984 is Toon Verstegen kampeerboerderij “De vrije lust” begonnen. In 1994 hebben Jacqueline en Johnny de kampeerboerderij overgenomen. In deze tijd zijn er voornamelijk verenigingen en scholen ontvangen.

Klaar voor de toekomst
In 2020 is de derde generatie, zoon Mark in het bedrijf gekomen. Kampeerboerderij “De vrije lust” wordt omgetoverd naar Buitengewoon Brabant. Niet alleen de naam maar het gehele gebouw en het buitenterrein zijn in 2021 gerenoveerd. Hiermee richten Jacqueline en Mark zich op families, vriendengroepen en bedrijven.

Brabantse gastvrijheid!

Missie

“Een unieke locatie waar families en vriendengroepen samen zijn. Waar onze gasten tijd doorbrengen met mensen die dicht bij hen staan, om samen herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te creëren”

Visie

Onze gasten hebben het in het dagelijks leven steeds drukker, door vele contacten op social media hebben ze minder tijd voor “elkaar”.
Wij geloven in maatwerk waarmee wij onze gasten zoveel mogelijk ontzorgen door de organisatie op ons te nemen. De Brabantse gezelligheid komt tot zijn recht, zodat iedereen zich thuis voelt!